Sunday, November 25, 2012

Lembu baka terbaik di MAHA 2012

Semalam aku ke MAHA 2012. Aku tengok ada koleksi lembu yang cukup gemuk. Baka terbaik ni. Kalau bela memang boleh kaya.

Tuesday, November 13, 2012

MAHA 2012

Tema maha 2012 adalah "Agricultural Transformation Through
Innovation" atau melayunya "Transformasi Pertanian Melalui Inovasi"


Thursday, November 8, 2012

Ubat ikan hiasan

Ubat ikan akan diguna jika anda baru beli ikan hiasan atau ikan anda ada tanda tak sihat


Thursday, November 1, 2012

Food timer

Food timer ni sesuai untuk digunakan bila korang malas nak bagi ikan makan. Benda alah ni akan ambil alih tugas korang tu. Aku beli benda ni bila tiba2 aku kena out station. So ikan aku x ler kebulur x der makanan.

Dengan benda ni korang blh tentukan berapa kerap nk bg ikan makan.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...