Wednesday, October 26, 2011

Jawatan Kosong Di Target Resource Group


Jawatan Kosong Di Felda Holding Berhad


Jawatan Kosong Di Institut Perubatan Molekul UKM (UMBI)


Penolong Pegawai Sains (C27)


Tarikh tutup permohonan : 02 Nov 2011 (Rabu)
http://mycohort.gov.my

Jawatan Kosong Di FELCRA

1. Penolong Eksekutif (Perladangan)
2. Penolong Eksekutif (Pentadbiran)
3. Penolong Eksekutif (Pembangunan Peserta)






Tarikh Tutup :- 15 November 2011
http://www.felcra.com.my

Jawatan Kosong Di MAJLIS BANDARAYA ALOR SETAR

1. Arkitek Lanskap
2. Penolong Pegawai Senibina
3. Pembantu Kesihatan Awam



Tarikh tutup permohonan ialah pada  8hb November 2011
http://www.mbas.gov.my

Jawatan Kosong Di Sustainable Energy Development Authority Malaysia (SEDA Malaysia)


  1. KETUA BAHAGIAN PERUNDANGAN
  2. PENGARAH – KEWANGAN
  3. PENGARAH – KOMUNIKASI KORPORAT DAN PEMBANGUNAN KOMPETENSI
  4. PENOLONG PENGARAH – PENGUATKUASAAN
  5. PENOLONG PENGARAH – PENGURUSAN TARIF GALAKAN
  6. PENOLONG PENGARAH – DANA TENAGA BOLEH BAHARU
  7. PENOLONG PENGARAH – TENAGA BOLEH BAHARU
  8. PENOLONG PENGARAH – TENAGA BOLEH BAHARU
  9. PENOLONG PENGARAH – TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
  10. PENOLONG PENGARAH – KEWANGAN
  11. PENOLONG PENGARAH – PENTADBIRAN DAN SUMBER MANUSIA
  12. PENOLONG PENGARAH – LATIHAN DAN PEMBANGUNAN KOMPETENSI
  13. PEGAWAI KHAS
  14. TIMBALAN PENGARAH – PERLAKSANAAN INISIATIF-INISIATIF KECEKAPAN TENAGA
  15. TIMBALAN PENGARAH – PERLAKSANAAN INISIATIF-INISIATIF KECEKAPAN TENAGA
  16. PENOLONG PENGARAH – KEWANGAN

Tarikh tutup permohonan : 4 November 2011
http://seda.gov.my

Bas

Nak jadikan cerite ,seorang makcik tua yang uzur sedang menunggu bas di salah sebuah bas stop di kampungnye. Sambil menunggu hampir setengah jam, makcik pun perasan ada sebuah bas akan melalui bas stop tersebut.
Tanpa membuang masa, makcik nie pun "stand-by" nak tahan. Bas itu pun slow lalu depan makcik agar makcik nie tahan bas tersebut untuk berhenti. Tetapi makcik buat "dekkkkkk" jer dan selepas bas berlalu setengah meter , barulah makcik tu tahan bas tersebut.
" Oiiiiiiiittttttttt,,,,driver bas, tunggu....dengan suara jeritan makcik tua nie.
Akhirnye, driver bas itupun teperanjat dan lalu bas itupun berhenti. Tetapi peliknye, makcik tu tak naik-naik jugak bas tersebut 
Dengan nada yang amat2x marah, driver bas itu pun turun dan marahkan makcik tersebut.
" Makcik,,,, apesal makcik tak naik lagi....lamoo benor kami tunggu, cepat ler skit.......
Dengan muka selambe, makcik tu jawab.......
" Sebenornye makcik bukan nak naik bas, makcik nak amik no. telephone iklan "Yellowpages" kat belakang bas ko nie jer"
Dengan perasaan hampanye, driver bas nie pun blah dengan fed-uppppppppp nye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...