Wednesday, May 25, 2011

ABC Seksyen 2 Shah Alam

Pada beberapa bulan lepas aku ada ke seksyen 2 Shah Alam. So sebab tengah hari, aku berhenti ler makan kebetulan ternampak food court kat situ. food court nie betul-betul berhampiran bulatan UiTM Shah Alam. Di sini aku jumpa satu menu yang best ler aku rasa untuk share iaitu ABC.

ABC kat sini memang best ler dan x makan pun lagi dah rasa benda tu best. Dengan biskut gulung tu (tak tau nama) dan dia letak buah anggur yang dicucuk pada aiskrim. Bahan-bahan yang digunakan pun banyak. Tapi nasihat aku, kalau korang nak try ABC nie, nasi tu makan sikit jer la kan nanti x habis. Kalau korang nak try pergi ler seksyen 2 Shah Alam dan satu tu jer kedai yang sedia ABC cam nie dan harga pun tak mahal, kalau tak silap RM2.50 jer.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...