Thursday, April 21, 2011

Go on, buy it, d weekend is near. Time to pamper yourself! #AmarylizzBeauty spa deal is goin for RM48 on #MilkADeal

Go on, buy it, d weekend is near. Time to pamper yourself! #AmarylizzBeauty spa deal is goin for RM48 on #MilkADeal

What's more senang than #DiGiSenang2Menang?! Honda City and iPad up for grabs! Just subscribe to DiGi's SMS content for news & more to win!

What's more senang than #DiGiSenang2Menang?! Honda City and iPad up for grabs! Just subscribe to DiGi's SMS content for news & more to win!

Everybody has a social creature inside them. Find out what berry are you today! #digiwhatberry

Everybody has a social creature inside them. Find out what berry are you today! #digiwhatberry

We are going BONKERS at how cheap this spa deal is!! 94% off at #AmarylizzBeauty . Grab it from #MilkADeal now

We are going BONKERS at how cheap this spa deal is!! 94% off at #AmarylizzBeauty . Grab it from #MilkADeal now

Hurry! Get your #HyppTV today & you would be the lucky few to catch the Royal Wedding LIVE on BBC Knowledge.

Hurry! Get your #HyppTV today & you would be the lucky few to catch the Royal Wedding LIVE on BBC Knowledge.

Bat your big made up eyes and get things your way. Learn it at #MichitoTCM . #MilkADeal now!

Bat your big made up eyes and get things your way. Learn it at #MichitoTCM . #MilkADeal now!

We, orang Msia have the most FB friends. Wouldn't it be great if we are all united & make Msia the FB capital of the world? #DiGiFBforall

We, orang Msia have the most FB friends. Wouldn't it be great if we are all united & make Msia the FB capital of the world? #DiGiFBforall

I. Need. More. KMs! I want the iPad 2! Or the BB Bold 3 or the iPod touch? or the movie passes, I want to win all! #Churp2race

I. Need. More. KMs! I want the iPad 2! Or the BB Bold 3 or the iPod touch? or the movie passes, I want to win all! #Churp2race

10 most stupid questions people usually ask

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..


2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I’m on local anesthesia.. …why don’t you try again.


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…
Stupid Question:-
Munna, you’ve become so big.
Answer:-
Well you haven’t particularly s hr unk yourself.


6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:-
Is the guy you’re marrying good?
Answer:-
No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout….it’s just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.



8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I’m shedding…. …


9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.



10.. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it’s a miracle …….it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...