Sunday, April 17, 2011

Biasiswa Perak Amanjaya Bagi Kursus Asasi Sains dan Kursus Asasi Perniagaan (PIUP)

TAWARAN BIASISWA UNTUK KURSUS ASASI SAINS DAN KURSUS ASASI PERNIAGAAN DI PREMIER INTERNATIONAL UNIVERSITY PERAK (PIUP) BAGI SESI 2011/2012


Hantar permohonan sebelum atau pada 29 APRIL 2011

Maklumat Lanjut

Program Biasiswa Ijazah Berkembar Jepun (JAD)

Program Biasiswa Ijazah Berkembar Jepun (JAD) sesi 2011/2016 Yayasan Pelajaran Mara (YPM)

Layari http://www.jadypm.edu.my/

Tarikh tutup permohonan adalah pada : 22 April 2011
Permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah sampai ke YPM, DPPT selewatnya pada 25 April 2011 [Isnin].



Iklan:TAWARAN BIASISWA MAJLIS AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN

TAWARAN BIASISWA MAJLIS AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN
BAGI MENGIKUTI PENGAJIAN DI INSTITUSI PENGAJIAN TINGGI AWAM
LUAR NEGARA (MESIR) PENGAMBILAN SESI 2011/2012

 
Iklan
 
Tarikh Tutup: pada 2 Mei 2011

Jenis Awek Era Komputerilisasi

HARD-DISK GIRLS
Awek jenis ini akan mengingat semua hal, SELAMANYA , jangan buat hal dengannya kerana ia sangat mahal, tanpanya siapalah motherboard aku

RAM GIRLS
Awek jenis akan terus melupakan mu, pada saat kamu melepaskannya.

WINDOWS Girls
Semua tahu Awek jenis ini tidak dapat melakukan semua dengan betul,tapi kita tidak dapat hidup tanpanya.

SCREEN SAVER Girls
Awek jenis ini bagus hanya untuk bersenang-lenang saja, selalu gak aku tukar girls nih, ala boring le plak asek tengok sama je depan pc tu tiap hari

INTERNET Girls
Biasanya susah di akses, dan mudah putus hubungan (Disconnected), dan kena langgan secara bulanan kalu nak dipakai, aku pakai CELCOM GIRLZ je, bole le, servis mantops le jugak, tapi tak bole lawan Streamx dan Wi fi yang laju tu

SERVER Girls
Selalu sibuk bila kita memerlukannya, banyak peminatlah katakan

MULTIMEDIA GIRLS
Awek jenis ini mampu membuat hal-hal buruk menjadi indah belaka

CD-ROM Girls
Selalu lebih cepat dan cepat

MOUSE Girls
Awek jenis nie selalu membantu dan memudahkan kerja kita walau dia tahu kita masih ada cara lain dalam melakukan sesuatu kerja.

E-MAIL Girls
Setiap sepuluh kalimat yang diucapkannya, lapan kalimat adalah
bohong, yang lebehnya kena soalselidik dulu

VIRUS Girls
Awek jenis ini bila kita tidak memerlukannya dia datang, dia meng-Install dirinya dan menggunakan semua sumber-sumber yang ada. Jika kita berusaha meng- Un-install, kita akan kehilangan semuanya, Jika kita tidak berusaha untuk meng Un-Installnya maka kita pun akan kehilangan juga…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...