Wednesday, July 27, 2011

Isteri orang IT

Suami : (Setelah balik lewat dari pejabat) "Selamat malam sayang, sekarang saya logged in." 

Isteri : Abang ada beli tak barang yang saya pesan tadi? 

Suami : Bad command or filename. 

Isteri : Tapi kan ke saya dah call abang pagi tadi kat pejabat suruh abang beli! 

Suami : Errorneous syntax. Abort? 

isteri : Ish. Abang nih, takkan itu pon tak ingat? Hahaa..... Abang kata tadi dalam telefon nak beli tv? Mana dia? 

Suami : Variable not found... 

Isteri : Abang nih memang tak bole harap la. Bak kad kredit abang. Biar saya pergi belikan dan shopping barang dapur sekali. 

Suami : Sharing Violation. Access denied... 

Isteri : Abang ni tak sayang saya ke? abang lebih sayang komputer abang tu dari saya. Saya tak tahan la kalau macam ni selalu. 

Suami : Too many parameters... 

Isteri : Saya menyesal pilih abang sebagai suami saya. Harapkan muka je hensem. 

Suami : Data type mismatch. 

Isteri : Abang nih memang betul-betul tak berguna la. 

Suami : It's by Default. 

Isteri : Macamana pula dengan gaji abang? 

Suami : File in use ... Try later. 

Isteri : Kalau begitu, apa peranan saya disisi abang sebagai seorang isteri? 


Suami : Unknown Virus. "

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...