Wednesday, May 25, 2011

ABC Seksyen 2 Shah Alam

Pada beberapa bulan lepas aku ada ke seksyen 2 Shah Alam. So sebab tengah hari, aku berhenti ler makan kebetulan ternampak food court kat situ. food court nie betul-betul berhampiran bulatan UiTM Shah Alam. Di sini aku jumpa satu menu yang best ler aku rasa untuk share iaitu ABC.

ABC kat sini memang best ler dan x makan pun lagi dah rasa benda tu best. Dengan biskut gulung tu (tak tau nama) dan dia letak buah anggur yang dicucuk pada aiskrim. Bahan-bahan yang digunakan pun banyak. Tapi nasihat aku, kalau korang nak try ABC nie, nasi tu makan sikit jer la kan nanti x habis. Kalau korang nak try pergi ler seksyen 2 Shah Alam dan satu tu jer kedai yang sedia ABC cam nie dan harga pun tak mahal, kalau tak silap RM2.50 jer.

2 comments:

myPreciousIrHarith said...

best2..mmg best abc kat ctu..dl time blaja kat shah alam,slalu mkn abc tu..tempat lain susah nak cr abc camni..stakat ni xjmp lg abc yg special camni kat tmpat lain

Laksamana said...

sy selalu p SA semata-mata nak makan ABC nie. nanti bila free sy akan postkan ABC yang melucukan semasa kat terengganu dulu. nantikan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...