Sunday, February 27, 2011

Laluan ke Shah Alam melalui SKVE

Tadi first time aku lalu SKVE untuk ke Shah Alam. Biasa aku lalu Puchong atau Federal atau Laluan Putrajaya KLIA. Kalau dari Seri Kembangan, pengguna boleh masuk ke lebuhraya ini melalui Plaza Tol Ayer Hitam (bukan kat johor ya).

Laluan nie kena lalu hampir 4 tol x silap aku sebelum sampai shah alam. bagi aku lebih baik lalu Puchong sebab lagi dekat. tapi jika nak elak jem laluan nie lah alternatifnya. satu lagi alan dia street jer sampai plaza tol untuk ke KLIA, lepas tu ambik kiri.

Bagi anda yang ingin mencarinya didalam google map atau GPS, mungkin x kan jumpa lebuh raya SKVE nie sebab masih baru.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...