Saturday, February 12, 2011

3 syarat utama

Adalah kisah seorang setiausaha nan cantik ditugaskan oleh bosnya untuk menemani seorang raja minyak dr Arab yang menjadi klien penting bagi syarikatnya.


Tertarik oleh kecantikannya, si raja tiba-tiba memintanya untuk menikahinya.Tentu saja si wanita itu terkejut namun ia teringat perintah bosnya untuk tidak mengecewakan kliennya itu dalam bentuk apapun.

Kerana itu, ia memikirkan cara untuk menolak ajakannya dengan halus."Baiklah, aku akan menikah denganmu dengan 3 syarat. Pertama, aku mau cincin kawin berlian 75 karat bertahtakan intan bermahkota tiga 200 karat."

Si raja termenggu sejenak dan kemudian mengangguk, "Ok, ok ana felikan, ana felikan"

Menyadari keadaan ini, si wanita kembali memikirkan syarat yang lebih susah."OK, kedua, aku mau kamu buatkan istana di New York berkamar 100 dan sebagai rumah peristirahatan, aku mau vila di tengah kota Paris dengan 200 orang pelayan, 10 Ferarri dan 5 pesawat jet pribadi."

Sang raja minyak kembali termenggu, mengambil hand-phonenya dan mencalling sana sini. "Ok, ok, ana fuatkan, ana fuatkan"

"Aaaa sudahh !", pikir si wanita itu. Dengan peluh sebesar kacang tanah, ia kembali memikirkan syarat terakhir. Akhirnya, ia merasa mendapatkan syarat yang nyaris mustahil dapat dipenuhi oleh si raja ini.

Sambil mengedipkan mata, ia berkata, "Oh, baiklah. Ini yang terakhir. Aku suka sekali dengan seks dan kerana itu aku mau laki-laki yg menjadi suamiku mempunyai penis sepanjang 30 cm."

Si raja minyak nampak terkejutdan kecewa sekali dengan syarat terakhir ini. Ia menutup wajahnya dengan kedua tangan sambil sesenggukan.

Akhirnya, sambil mengusap air mata dan menatap wanita itu dengan sedih, ia berkata,

"Ok, ok, ana fotong... ana fotong lehh.."

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...