Sunday, January 23, 2011

10 Perkara Penting Anda Perlu Tahu Tentang Facebook

SATU
kalau muke kowunk 2 dah buruk..
takyah la post gamba pas2 letak caption
"saya lawa","saya hot".
sape nak pecaya haa?
hahaha


DUA
sape yg ada 25000 kawan..biar betul?
ade ke owg yg bleh kawan dgn 25000 owg?
bek ko jadi wakil rakyat.
kowunk nak kumpul kawan yang kowunk tak penah kenal?
hahahaaha.


TIGA
Pastu kalau kawan kowunk dah banyak sangat,
jgn la merungut ckp
"ei..si budak nih tak abes2 anta comment bukan2 ,msg mengarut"
standart la..kawan kowunk kan ramai..
so terima la comment dan msg yg bukan2 tuh.


EMPAT
pastuh kalau kowunk nih dah
mmg lawa takyah la tulis caption
"i'm ugly","saya hodoh".
publisiti yang sgt murahan namenye...
hahaha..


LIMA
xde owg pedulik ugutan dalam internet.
xyah nak berlagak gangster.
menang pun bukan dapat duit!!
xder yg akan respek korunk.


ENAM
sehari nak bwat 20 status cakap korunk ade gambar baru.
Pastu merayu suruh owg comment..
buat skali je sudeh dan owg
yg btul2 ambil berat akan comment..


TUJUH
kalau gambar korunk sume sama,
xyah letak ar... letak laa kepelbagain sket.
sape nak tgk?
muke korunk dari posisi berlainan...
hahaha


LAPAN
kalau owg tak nak approve friend request kowunk dah la..
takyah la merayu soh approve.
pasti ade alasan tersendiri
kenapa owg tuh tanak approve.
senang cite.. carik la orang laen yang
nak kawan ngan kowunk..


SEMBILAN
Budak2 kecik darjah 6
yg ade facebook dan berlagak macam dot dot dot.
dah tutup komputer tu,  pegi main congkak lg baik daa...


SEPULUH
yang berchatting kat status...
STATUS BUKAN TEMPAT BERCHATTING!!
gune facebook tawu tapi tak reti ke bezakan status ngan tempat berchatting?
gune la chat yang kat bawah tu ke! YM ke...msn ke..mirc ke!
bwat semak je!
sekali dua takpe..
ney berbalas-balas...
kawan-kawan yang sangap !!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...