Saturday, November 6, 2010

Wanita, bila marah…

hehe, wanita cukup terkenal dengan kelembutan, kebaikan…kemanisannya. Sweet je…baik je. Cakap pun lembut dan lemah gemalai. Kena yang manja tuuu….fuuuuuuu….cair. Kena pulak yang sexy maxy, hanya memakai blaus budak kecik je walaupun dia budak dah besar panjang puluhan tahun




TAPI…apabila wanita marah, dari sekecil-kecil perkara boleh jadi besar, hancur dan binasa segala-galanya apabila wanita rasa tercabar kewibawaan mereka.

hehehe…tak boleh buat apa! Kalau ada lelaki yang cuba-cuba nak pujuk orang pompuan masa dia orang ni marah. Disyorkan, tak payahlah haha…buang masa je.



Biarlah dia cool dulu…kalau boleh duduk diam je dan biarkan pasangan anda lepaskan segala amarah…segala leteran. Kalau memang bersalah tu, dengor je ler…kalau tak tahan, pekak kan telinga, at the end of the day tu surely dia akan sejuk dan berhentilah marah.



Tapi, kalau terkantoi curang tu, alamatnya lama bebenor lah kamu kena marah! kehkehkeh

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...