Sunday, October 31, 2010

Kata-kata lelaki yang tak boleh dipercayai

Nie ada beberapa kata-kata lelaki yang x berapa boleh dipercayai jika tidak disertakan dengan bukti2 pembelian

1. "i syg sgt pada u... i tak der p'puan lain selain u..."

<--- padahal awek keliling pinggang, nama i berada pada page 40 dalam buku senarai awek die

2. " i luv u the way u are.. x kisah la u kurus @ gemok.. "

<---- bile awek da gemok trus kena dump, stok ader lagi..

3. "Sumpahhhhhh!!!!!! I Tak kawin lagi"

<-----padahal anak dah sama bnyk mcm tangga batu caves daaaa.......

4. "Eh, mana ade.. i kat rumah nie.. penat sgt la.. nak berehat..."

<-----padahal dier ade je lepak2 makan kat luar....

5. "i susah nak suka kat perempuan..."

<----tau tau esok dh tunang... ape kes...

6. "muka u sama mcm ex awek i dulu"

<----padahal awek dia dulu hidun penyek, i takk heheh

7. "dulu, awek i tinggal i camtu je... rupa2nya dia ada org lain..... lama jugak i single... susah nak percaya pompuan, then i jumpe u..."

<----aii awek tinggal die ker, dia yang tinggal awek tu...

8. "eh.. i tak bole cakap dgn u lama2 nie, mak i ade sebelah... "

<---mak ka bini ka awek ka???

9. "u lah kekasih i yg pertame dan terakhir.."

<---padahal i nie awek keberapa die tah...

10. "apa pun yg terjadi kita mesti pertahankan hbgn kita.."

<--- last2 die yang mintak putus.....

11. awek : "kalo ex u dtg balik, u terima tak dia?"

pakwe : "Mustahil"

<--- padahal tu yang dia tunggu2

12. "kalau u xpecaya amik kapak belahlah dada ini..."

<---padahal jari luka pun pengsan, nie nak suruh belah dada, pigi daaa

13. Kat dalam forum mulut berbuih2 cakap tak nak yg Cantik

<--- kat luar...bukan main lagi berpusu2 nak usha pompuan cantik..

14. Kat dalam forum mulut berbuih2 cakap...gemok tuh ok...nak yg gemok..chubby

<---kat luar....bukan main lagi nak usha yg perut slim..

15. Kat lam telefon bukan main lagi berbuih2 ngan janji2 manis...tak peduli tengok rupa

<---bila jumpa in real life tengok rupa gemok...lari lintang pukang.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...