Saturday, October 30, 2010

Cinta tiada rahsia!

selama 8 thn erina & johan berhubung melalui internet dan banyak pengorbanan yang tlh mereka lakukan.selama itu jugalah, gurau senda, gaduh mencemuh, dah sebati dlm diri mereka. Erina gadis u yang cantik dan berkulit gebu,berketerampilan metured & tegas. Tak hairanlah ramai yang cuba memikat & pada waktu itulah johan tlh menjadi johandi hati erina.

            Ini kerana johan juga x kurang hebatnya, dgn tubuh yang tegap, berstail dan cerdik, ramai juga perempuan tergila2kanya, akan tetapi erina mengambil keputusan untk melanjutkan pelajarannya di nevadalas vegas, & johan pula terpaksa mengendali syarikat milik arwah bapanya, kerana tertakluk dlm wasiat dan tidak mahu menderhaka, johan akur dengan semua ketentuanya.

            Kini waktunya telah tiba,erina kembali ketanah air, dan dengan teruja johan menjemput kekasihnya di airport. Setelah sekian lama tidak bersua muka, bermacam-2andaian & kemungkinan bermain d kepala kedua mereka. dari jauh erina melambai dan dgn senyuman di sambut oleh johan. tanpa berlengah johan membawa erina ke hotel untk berborak-2 di cofee house,"nak makan", tanya johan."u order untuk i & i order untuk u "jawap erina. deal!!!sambil bergurau senda (maklumlah lama x jumpa) pesanan pun tiba. steak untk johan dan spagethee untk erina.

          Sedang mereka asyik bersantap tiba-2 ''kting" sesuatu jatuh dlm pinggan johan,rupa-2nya gigi palsu johan terlepas kerana mengigit steak yang liat. erina tergelak, johan pulatersipu malu.haha..."akhirnya terbongkar juga rahsia u kan?". johan membisu kerana tidak menyangka perkara sebegini akan berlaku. "excuse me", waiter dtg dgn membawa kipas,maaf tuan & puan aircond di cfhouse ni tetiba je rosak, tu yang saya bawakan kipas ni untk sementara waktu. Johan & erina menganguk tanda setuju, lalu kipas pun di buka dantiba-2 "sweing"rambut erina terbang,johan pun apalagi tergelak besarlahdia. "rupa-2nya u pun berahsia juga".

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...