Tuesday, May 4, 2010

Jem di MEX

Masa aku on the way balik melalui MEX tadi, berlaku jem di exit bukit jalil. Punya la lama jem, aku ingat berlaku kemalangan, tapi rupa-rupanya berlaku banjir di susur keluar tu. Hari nie aku drive selama hampir 2 jam jer untuk balik ke rumah.

Tapi sebelum aku tempuh jem tu, berlaku juga jem di Jalan Istana dan Sungai besi sebelum naik ke MEX. itulah rutin aku hari-hari sekarang. Selagi kajian aku tak habis macam tulah adanya keadaanya.

Namun semasa aku tengah drive, aku terpikir best gak kalau ader snek untuk dimakan semasa jem2 nie. so tak der lah rasa nak marah jer lau orang cucuk dari tepi

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...