Saturday, April 24, 2010

Sony Ericsson Naite (J105i)

Aku sekarang menggunakan telefon jenis Sony Ericsson Naite (J105i). Bagi aku telefon nie berbaloi untuk dimiliki. Memang jika kita compare, telefon sekarang ada yang lebih canggih, namun harga yang ditawar juga lebih canggih. 

Bagi aku juga telepon nie senang nak guna sebab semua fungsi dia lebih kurang ler cam nokia or model yang lain, cuma susun atur sahaja yang berbeza. Satu lagi, telefon kalau terlalu banyak fungsi pun x guna sebab apa yang kita guna hanya call dan SMS sahaja. banyak fungsi lain dalam telepon kita x guna sebab kos untuk guna tinggi atau tak tahu nak guna.

Lagi satu, telepon nie, walau cikai jer, ader gigi biru (blue tooth) untuk sambung pd PC, kalau kita ambil gambar nak send ke pc boleh ler guna. Tapi jika kita nak guna aksesori tambahan, barang sony mahal ler skit tu kelemahan utama dia.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...