Sunday, March 28, 2010

Orang bila da rasa best

Pagi nie aku naik motor p isi minyak, tiba jer kat stesen minyak nampak macam penuh, tapi tak penuh pun. Tapi yang hempehnya ada lak minah kelisa cilok motor punya pam. Tapi x per lah dia rabun kot, x nampak pam keta banyak kosong. Aku p ler park belakang bontot keta dia sebab pam motor memang double pam, x cam pam keta. Tapi dia punya eksen tu mak aiii mengalahkan artis paling popular zaman 50an.

Bila aku nak isi minyak, aku ambik ler pam no 7. Minat ni guna pam 8. tapi di hempas pam dia guna cam tu stesen mak dia punya. Tapi bila aku pikir balik, biasanya lau org lelaki drive, dia x cam pompuan berlagak skit (x semua). Satu lagi biasanya lau org tu cilok pam moto dia mintak maaf lau halang moto nak isi minyak. Tapi pompuan nie aii hangin aku tgk, nasib baik aku x rasa best cam dia. Lau x aku calar jer keta dia.

Apa yang aku citer tadi adalah kisah hidup org melayu. Biasanya org melayu gitu. bila senang skit mula tgok kelangit. tu baru pakai kelisa, lau pakai BMW aku rasa mesti x boleh org ader dlm stesen minyak tu time dia isi minyak. Apa di ingat di sorang ader keta. Ingat mat2 motor x der keta ker.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...